rodsa.net

RODSA - Asociatia de Vanzari Directe din Romania - Romanian Direct Selling Association - Adresa pe Internet: http://www.rodsa.ro

Fotografia mea
Nume:
Locația: Cluj-Napoca, Romania

Dipl. Math, Manager MLM International Romania, RODSA Chairman

vineri, aprilie 14, 2006

Cele 10 motive care definesc Delphin International ca o escrocherie piramidala.

Un articol despre motivele pentru care Delphin International este considerata o escrocherie:
10 motive pentru care Delphin International este o escrocherie piramidală!
1. La Delphin există un singur produs, care costă 2290 euro şi conţine o carte fără valoare de 100 euro + promisiuni de seminarii de 2190 euro (exact asta combate Legea 650/2002: sa nu vinzi promisiuni!!!). Participarea la seminarii e condiţionată de alte recrutări pe care la momentul cumpărării nu ştii dacă le faci sau nu. Deci se vinde "pielea ursului din pădure".
2. La Delphin planul de marketing nu este de tip MLM! Punct!
3. La Delphin se vinde un produs odată cu recrutarea oamenilor. Nu se mai repetă lunar nici un fel de vânzare!
4. La Delphin se câştigă bani numai după recrutarea oamenilor şi vânzarea singurului produs existent! Deci omul şi produsul - o singură dată, la recrutare!!! Singura formă de câştig este din recrutarea oamenilor şi taxarea acestora.
5. La Delphin riscul este 100%, deoarece nu se garantează recuperarea banilor şi nici primirea comisioanelor.
6. La Delphin câştigă intotdeauna cei din vârful piramidei. Cei intraţi ultimii pierd întotdeauna! Când se va termina vor exista mii de pierzători!!!!
7. La Delphin calificarile pe treptele superioare se fac pe baza numirii asistenţilor manageri în funcţie de performanţe ştiute doar de vârful piramidei şi nu pe baza performanţei economice.
8. La Delphin nu se respectă nici un fel de cod de etică sau conduită morală, sugerând oamenilor să se împrumute de la bănci sau să-şi ipotecheze casele în 3 zile de la interviu.
9. La Delphin se taxează exorbitant nişte prezentări halucinante şi pregătiri absolut neprofesionale, facute de oameni necalificaţi, unii chiar cu 8 clase!!!!!!
10. La Delphin nu există nici o formă de sistem MLM, ci o structură piramidală de câştiguri prin racolarea şi taxarea la înscriere a oamenilor, cu promisiuni deşarte de câştig!
Despre corectitudinea financiar-contabilă a firmelor care administrează afacerea ilegală Delphin şi despre liderii din Delphin se va pronunţa Garda Financiară şi DIICOT.

Acest tip de joc piramidal a fost interzis in SUA si EU de mult timp!!! Documentaţi-vă pe Internet. Nu e greu!